State 62 випустили дебютний сингл

Київський мелодік хардкор гурт представляє перший сингл "Маяк" з майбутнього мініальбому.

"Дебютний реліз "Маяк" — це трек про те, що ніколи не треба зупинятися і завжди шукати всередині себе вогонь, який буде рухати тебе вперед, далі й далі", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст State 62 Денис Задніпровський.

Вокальні партії до цієї пісні та до майбутнього повноформатного релізу гурт записував на студії Андрія Іващенка — Shokran, а зведенням та мастерингом займався Ігор Грищенко. Концепт обкладинки розробила дизайнерка Аліна Прищепа.

"Ідея запису в нас виникла не одразу, оскільки ми намагаємося дотримуватися концепції "лайв бенду", роблячи ставку на максимально рухомі та енергійні живі концерти, однак для еволюції бенду і наступного кроку у розвитку ми все ж таки вирішили записати наш готовий на сьогодні матеріал. Тож, фактично, взимку та на початку весни цього року ми провели приблизно місяць, записуючи у домашніх умовах не лише сингл, а і цілий мініальбом. Усі треки у ньому об’єднані однією концепцією, не будемо розкривати усі карти одразу, адже треба дати кожному зрозуміти реліз, в цілому, та скласти своє враження, про що він", — додає Денис.

Дебютний сингл гурту вже доступний на всіх стримінгових сервісах

Колектив State 62 розпочав діяльність ще у 2018 році. На цей момент хлопці встигли відіграти кілька концертів, зокрема і виїзних.

"Ми — чотири звичайні хлопці, які грають таку музику, що їм відверто подобається, і хочуть нею поділитися зі світом. Ми завжди були друзями та завжди були десь коло музики, хтось уже грав у різних локальних бендах, а хтось просто був завжди у дружньому колі поруч. Отже, фактично, ми існуємо ще з літа 2018 року, але на відпрацювання, написання й обробку свого дебютного матеріалу ми витратили майже рік, і у серпні минулого року вперше вийшли на сцену разом", — пригадує музикант.

Наразі State 62 чекають на поновлення концертів та завершують роботу над дебютним EP. 

State 62 у мережі: 

https://www.facebook.com/state62band/
https://state62.bandcamp.com/releases
https://soundcloud.com/state-62
https://www.instagram.com/state_62/