Фільм про Ruffneck Attack з'явився у мережі

Фільм про київську команду брейкдансерів нарешті можна подивитися онлайн. Ruffneck Attack добре відомі як в Україні, так і за кордоном, адже неодноразово перемагали у різних конкурсах.

Вперше презентація документального фільму про команду Ruffneck Attack "The puzzle of hip-hop" відбулася ще у 2017 році в Києві, однак стрічка не була доступною в Інтернеті. 

Це фільм про хіп-хоп, який створювався на вулицях столиці. Він розповідає про довгий шлях команди Ruffneck Attack, про кожного її учасника, а саме Pluto, Intact, Crab, Well, Voe One, Sley, Den, Slef і засновника команди - bboy Kolobox, а також подорожі та безмежну любов до хіп-хопу. Окрім того стрічка містить інтерв'ю з хіп-хоп діячами Torb (Норвегія), Roxrite (США), Yan The Shrimp (Росія), Poe One (США), Focus (Фінляндія), Ken Swift (США), Robin (Україна), Smirnoff (Росія), Scream (Україна), Casper (США), Mazz (Білорусь), Freeze (Швеція), Keebz (США), Fleau (Канада), Stripes (США) тощо. 

Фільм був створений на основі матеріалів з початку 2000-х років до 2017 року. Він, зокрема, підіймає питання про брейкданс, як елемент хіп-хоп культури, життя та саморозвитку.

Ruffneck Attack оприлюднили фільм до свого ювілею, адже цьогоріч команда відзначає 20-ту річницю. Святкування цієї події відбудеться 25 квітня у клубі Bel Etage. 

Ruffneck Attack у мережі:

https://www.facebook.com/intactruffneckattack
https://www.instagram.com/ra20thanniversary/