BlazerJacket випустили дебютний міні-альбом

Київський darksynth гурт представляє перший міні-альбом, який є першою серією багаточастинного науково-фантастичного роману, запланованого колективом.

Треки для "The First" були написані ще у 2017 році, коли учасники BlazerJacket - Денис Черріман та Hybri Mod - почали активно співпрацювати та вирішили створити синтвейв проєкт з елементами рок-музики й танцювальної електроніки. А от робота над, власне, релізом стартувала вже у 2018-му.

"Це стало початком майже дворічної історії звукорежисури, менеджменту, відеопродакшну та заспокійливого) У процесі пошуку того самого звучання, ми встигли попрацювати з трьома професійними звукорежисерами, але, на жаль, нам нічого не підходило, нікому не вдавалося втілити наші ідеї в життя так, як бачимо їх ми. Було витрачено багато часу, сил, коштів та нервів, але ми набралися достатньо досвіду, щоб, нарешті, зробити це самостійно. Майже 2 роки проходило не тільки зведення релізу, а й становлення BlazerJacket як злагодженої команди", — розповів у коментарі нашому виданню учасник гурту Денис Черріман.

Наразі у гурту накопичилося досить багато нового матеріалу, тож, за словами учасників, наступного релізу довго чекати не доведеться.

Оскільки "The First" EP — концептуальна робота, він містить, зокрема, діалоги, кінематографічний звуковий дизайн та текстовий сюжет, який знайомить слухача з всесвітом, у якому розгортається сюжет релізу.

"Наш міні-альбом, по суті, є першою частиною багатосерійної sci-fi новели. Сюжет "The First" відбувається у постапокаліптичному всесвіті та розповідає історію про двох братів-прибульців, які прилетіли на Землю, щоб врятувати людство та все існування від абсолютного зла — надпотужного штучного інтелекту, війська якого вже намагалися в минулому знищити планету, але отримали гідну відсіч. Цього разу до рук зла потрапила дівчина з суперздібностями такої сили, що здатні знищити всю Землю або, навіть, більше ...", — додає Денис. 

На обкладинці міні-альбому, авторкою якої є художниця Христина Барабанова, зображена та сама полонена дівчина в оточені сил чотирьох стихій, що разом генерують надпотужну силу. Зображення є відсилкою до фантастичних фільмів 90-х. 

BlazerJacket був заснований на самому початку 2017 року. На рахунку команди міні-альбом "The First" та кілька демо. У складу проєкту двоє постійних учасників - Денис Черріман (екс- Dirty Bird 13) та Hybri Mod, іноді залучаються сесійні музиканти. 

BlazerJacket у мережі: 

https://www.facebook.com/BlazerJacketMusic/
https://www.instagram.com/blazerjacket.band
https://soundcloud.com/blazerjacket
https://www.youtube.com/channel/UCH2SK-r0c8mvLXPV4CHMNrQ
https://blazerjacket.bandcamp.com/