Majesty Of Revival випустили новий сингл

Ужгородський метал гурт представив нову пісню "Guardians".

"Це найбільш дивний сингл із написаних нами. Цього разу ми побудували концепцію на основі проблематики складностей, з якими стикається кожен на своєму життєвому шляху, особливо підкреслюючи емоційний аспект та атмосферу безпомічності у вигляді ефемерних Вартових, які завжди спостерігають за нами протягом усього життя. Проте, заворожені міфічними образами та втомлені нескінченними спробами перекласти відповідальність за своє життя, ми часто забуваємо, що самі є Вартовими своєї долі. Власне, що ми й намагалися зобразити в обкладинці — тільки один вартовий наважився підняти руки зі зброєю і поглянути вперед, поки інші збилися докупи, озираючись у пустоту. Тож пісня вийшла насиченою музичними образами, які базуються на сприйнятті та відчутті внутрішнього "Я", і контрастними переходами, які змусять вас не тільки прослухати, а і пережити цей шлях разом з нами", - розповідають музиканти.

Також вони відзначають, що трек певним чином стосується відомого українського поета Тараса Шевченка. 

Авторка обкладинки - Ursula Tabaka, з якою гурт уже співпрацював, адже саме вона малювала лірик-відео на пісню "S7" з останнього альбому ужгородців  "Timeless".

Реліз був записаний на ужгородській студії Beast Sound, там же проходили його зведення та мастеринг, а звукорежисерами "Guardians" стали Дмитро Павловський та Мирослав Данко. 

Трек доступний на усіх стримінгових платформах.

Majesty Of Revival - ужгородський progressive metal  гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На їх рахунку кілька EP та чотири повноформатні альбоми - "Through Reality" (2012), "Iron Gods" (2013) та "Dualism" (2016), "Timeless" (2019).

Majesty Of Revival у соцмережах:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7