Complete! випустили лірик-відео до нового синглу

Івано-Франківський панк-рок гурт випустив лірик-відео на трек "Good Person" з майбутнього альбому "Disappointment & Hope".

За словами учасників гурту, "Good Porson" — це "трек-чемпіон". Текст до нього був написаний за 15 хвилин дорогою до роботи, інструментальна частина — за годину репетиції, відео зняте за 40 хвилин у закинутому тунелі на Закарпатті, а монтаж та анімація зайняли всього півтора дня. Цим синглом гурт привідкриває завісу над першим повноформатним альбомом "Disappointment & Hope", який вийде 20 січня 2020 як незалежний реліз.

Запис, зведення та мастеринг відбувались на студії Frost Magnetic, а Олег "Фрост" Мороз (Пан Пупец, екс-Фліт) від самого початку допомагав в створенні всіх релізів гурту. Зйомку, монтаж та анімацію робив гітарист гурту Назар Назарук.     

Гурт Complete! створили в Івано-Франківську на початку 2017 року учасники таких команд як Avalanche Breakdown, Folksy Junky та Fifty/Fifty. Дебютний міні-альбом гурту під лаконічною назвою "D" вийшов у листопаді 2017 року. Окрім нього на рахунку колективу міні-альбом "On The Edge" (2018).

Complete! у соцмережах:

https://complete.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/complete_band/
https://www.facebook.com/completepunkrock/