На Житомирщині відбудеться фест “Раньше Было Лучше”

На цей момент вже анонсовані виступи чернігівців Dan Stark та вже наполовину харків’ян Kiteflighter.За словами організаторів, це, радше, обнулення, ніж продовження історії Burn the Scene for Fun. Подія відбуватиметься за 20 км від Житомира у заміському будинку. Перша подібна вечірка відбулась вісім років тому.

"Це не фестиваль, це, мабуть, як експеримент із часом. Коли час пройшов, декорації незмінні й хочеться подивитися, чи змінились актори та що змінилося у них. Буде 6-7 гуртів. Сюрпризи на те й сюрпризи, щоб про них помовчати. Оскільки це не БЗСФФ, палити вже нічого не будемо, але будемо купатись у річці Тетерів", — кажуть організатори.

Склад:

  • Dan Stark (хардкор, Чернігів)
  • Kiteflighter (емо-панк, Харків)
  • TBA

Фестиваль відбудеться у селі Дениші, що за 20 км від Житомира. Вартість квитка буде оголошена пізніше. 

Burn the Scene for Fun — це житомирський некомерційний DIY-фестиваль. Історія фестивалю бере свій початок з осені 2011 року, коли троє хлопців вирішили вийти за рамки проведення звичайних панк-концертів і зробити щось більше. У підсумку, вони зняли великий заміський будинок і 10 грудня 2011 року провели перший Burn the Scene for Fun. Влітку 2012 року проводили фестиваль у форматі open-air, а у 2013 році літній фестиваль проходив 2 дні. Організатори намагалися проводити фестиваль два рази на рік — влітку і взимку, але через складну ситуацію в Україні, взимку 2014 року, вирішили не робити його. Надалі фестиваль відбувався лише влітку. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/3182996758441648