bichkraft випустили новий сингл

Київський гурт представив слухачам новий сингл "Desire" b/w "Rod". Треки розповідають про хаос та нестабільність життя в Україні. 

"Сторона A "Desire" розповідає про поліцейський рейд у барі, після якого молодих людей примусили вступити на військову службу. Ви можете почути втому і розчарування у голосі Жені Бічовскі, коли він співає: "Baby, baby it's true / There's no safe place for you. На стороні B - "Rod" Бічковскі переносить свій вокал з нові місця по нескінченному потоку лаконічних і морфінгових рифів Новіченка. Ці дві пісні натякають на новий захоплюючий напрямок для Bichkraft", - йдеться в описі релізу. 

Сингл вийде на 7" flexi-disc обмеженим тиражем 200 копій з оформленням, створеним самим гуртом, та кодом для завантаження. Попереднє замовлення вже розпочалося на Бендкемпі гурту. Офіційна дата релізу - 14 вересня. 

bichkraft утворили Женя Бічовскі та Діма Новіченко взимку 2014 року. До них приєднався басист Серж Купрійчук і разом хлопці записали LP "Mascot" (2014). Невдовзі Женя Фенек приєднався до колективу і став грати на драм-машині. Квартет записав альбом "Shadoof" (2016) у рідному Києві. Під час відвідування Нью-Йорка команда записала треки для свого останнього альбому "800" (2018), котрий, як і попередні альбоми, був випущений на вінілі нью-йоркським лейблом Wharf Cat Records. 

Рецензії на релізи гурту:

bichkraft у соцмережах:

https://www.facebook.com/bichkraft
https://bichkraft.bandcamp.com