Аппекс та Трейн випустили трек про мотиваційні практики

Захід та центр на одному треці. Ціна Ритму та Центра. Українські реп-виконавці Аппекс і Трейн представляють спільну пісню "Діло практики". 

Давненько в укррепі не випливало цікавих колаборацій. На лоуфайному звуці Вутабі Трейн і ап2екс описали деякі практики, якими репери користуються у творчості. 

"Як перестати паритись і почати жити, сила інтровертів, ігри, в які грають люди, транссерфінг реальності, секрет, сила самонавіювання, сила моменту тепер... А тебе теж втомлюють безкінечні гори мотиваційної літератури? Ми для тебе підготували прямолінійний концентрат", - коментують реліз виконавці.

Пісня доступна для прослуховування na інших стрімінгових платформах. 

Аппекс - це сольний проєкт одного з учасників рівненського хіп-хоп гурту Ціна Ритму. На його рахунку вже чимало синглів та кілька відео.

Аппекс у соцмережах:

https://soundcloud.com/appeks_lzr_dmg
https://vk.com/appeks_lzr_dmg
https://www.facebook.com/ApeksLzrDmg/

Центра - українськомовний реп-гурт, родом з Черкащини, який базується у центральній Україні. Діє з 2013 року. Його учасники - Диктор Трейн, Кухар Шон, Дрон, Пако. На рахунку формації повноформатний альбом "На Роздоріжжі" (2014), Центра & Vandal Syndicate - "Верх" (2016), міні-альбом "УсеЄдине" (2017) та кілька синглів.

Центра у соцмережах:

https://www.instagram.com/tsentra19700/
https://vk.com/zasestra
https://www.facebook.com/zasestra/
https://soundcloud.com/zasestra