Gods Tower дадуть ювілейний концерт у Києві

Відомий білоруський метал-гурт у листопаді відвідає Київ. 

1 серпня Gods Tower  виповнилося 30 років і на честь цієї дати музиканти планують два великі ювілейні концерти у Мінську та Києві. 

"За спиною тридцять років існування. Для людини — це не вік, але для банди це довгий і важкий шлях. Шлях, під час якого були довгі паузи, падіння і злети. Іноді Gods Tower фізично припиняв своє існування, але ідея банди продовжувала наполегливо жити й музиканти продовжували гуртуватися навколо ідеї грати метал.

Тридцять років тому Олександр Ураков і Lesley Knife почали те, що пізніше стало Gods Tower. Ураков увійшов в історію як самобутній музикант і унікальний композитор, він став автором неймовірних пісень, тексти до яких писав Леслі, так і було розпочато справу, яка триває вже тридцять років.

Ураков помер молодим і пауза в історії банди затягнулася, але ідея виявилася сильнішою ніж смерть. Ураков не помер, він перетворився на звук.

Gods Tower знову на сцені, тому ми не ділимо ці тридцять років на частини. Ми продовжуємо робити те, що почали колись разом, ми робимо це, щоб довести — смерть лише здається",- йдеться в описі події.

Концерт відбудеться 15 листопада у клубі MonteRay Live Stage. Квитки можна придбати онлайн по 350-800 гривень.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/504866690262399/