Проєкт Voida повертається на сцену

Проєкт фронтмена Stoned Jesus Ігоря Сидоренка вперше за майже 5 років звучатиме на сцені. Він відкриватиме концерт Майкла Джири.

"Поле для експериментів" Ігоря Сидоренка (Stoned Jesus, Krobak), проєкт Voida, швидко перетворився для простору існування його більш особистих "тихих" пісень. Після п'яти років активної діяльності проєкт був призупинений, але 31 жовтня він знову оживе в Caribbean Club.

Дискографія Voida включає повноформатний альбом "Colour Me Darkness", 4 ЕР та компіляцію дроун-інструменталів та спліт-альбом з Gamardah Fungus.

Майкл Джира – одне з найгучніших імен у музиці, не лише у переносному значенні, а й у прямому – його гурт Swans справедливо вважається чи не найгучнішим гуртом у світі. Однак цього разу Майкла можна буде почути зовсім інакшим – на сцені буде лише він та гітара, а концерт відбудеться 31 жовтня в київському Caribbean Club.

У програмі – сольне виконання пісень Swans та Angels of Light, за словами оригінального члена Swans Нормана Вестберга, у дусі "готичного Джонні Кеша". До речі, Норман Вестберг і його гітара з кінематографічною інструментальною програмою також стануть спеціальними гостями концерту.

Концерт відбудеться 31 жовтня у Caribbean Club. Квитки можна придбати онлайн по 780-1580 гривень. 

Проєкт Voida, як поле для експериментів Ігора Сидоренка (Stoned Jesus, Arlelin, Krobak), народився з нереалізованого матеріалу для інструментального проєкту Krobak. Дроново-ембіентні ландшафти повільно мутували у "сінгер-сонграйтерський" матеріал, на який вплинула творчість таких виконавців, як Nick Drake, Tim Buckley, Leonard Cohen, Peter Hammil, Steve Von Till, Matthew Parmenter, Brian Borcherdt, Vic Chesnutt, Elliot Smith, A Silver Mt Zion, Neil Young, etc.

Voida у соцмережах:

https://voida.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Voida/