Анонсуємо сьомий Neformat Fest

Нам цьогоріч виповнилося 15 років, тому після кількарічної перерви ми знову проводимо Neformat Fest, вже сьомий за ліком.

За останні 15 років Neformat провів уже 6 великих тематичних фестивалів, на яких збиралися найкращі представники української сцени у дуже різних жанрових напрямках — від стоунеру і сладжу до грайндкору, павервайленсу, панк-року та інді. Увесь цей час ми доносимо одну конкретну думку — в Україні є цікаві гурти, на які варто звернути увагу.

Neformat Fest 2014

Neformat Fest 2019 — це подія, яка так само збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Закордонних хедлайнерів не передбачається, як і не було їх на попередніх наших фестивалях. Тим не менше ми впевнені, що ті учасники, які виступатимуть на сцені, варті уваги та поваги слухачів.

Перші учасники, яких ми готові анонсувати вже сьогодні, це одеський гурт Septa, який сміливо можна назвати одним з кращих представників сучасного металу в Україні та кияни Backchat, які останніми роками виступали вкрай нечасто. Решта учасників буде анонсована найближчим часом.

Фестиваль відбудеться у клубі Bingo 31 серпня.

Перші 100 Early Bird-фанів вже можуть придбати квитки онлайн по 350 гривень. Зауважимо, що до дня фестивалю ціна на квиток поступово виросте до 600 грн. Придбати квитки онлайн можна тут - https://neformatfest2019.ticketforevent.com

Neformat.com.ua - форум та український музичний портал, що освітлює життя вітчизняного андеграунду. Діємо з 2004 року. Нагадаємо, перший Neformat Fest відбувся у далекому 2007 році на честь триріччя порталу. А от останній Neformat Fest був у 2016 році, після чого у ресурсу формувалася нова команда, а тому проведення великих заходів тимчасово було призупинене, натомість за цей час ми провели близько 20 івентів у рамках серії Neformat Family Gigs.

Дізнатися більше про історію розвитку порталу можна за цим лінком. 

Подія у Фейсбуці - https://www.facebook.com/events/342012529787442/