До Києва їде Laibach

Laibach їде до Києва у рамках світового туру "Звуки музики". Тонни ексклюзивного звукового і світлового обладнання примножать враження від контенту, створеного для гурманів.

Класики індастріалу і прабатьки Rammstein ( "вони - Laibach для підлітків, ну а ми - Rammstein для дорослих", - погоджуються музиканти), словенці Laibach випустили за майже 40 років немислиму кількість музики, але не зменшують обертів і зберігають інтерес до експериментів.

У 1980 група Laibach створила свій перший проект "Червоні райони" (словен. Rdeci revirji), що кидає виклик політичній структурі міста того часу. Проект був заборонений ще до його відкриття за "неправильне і безвідповідальне" використання чорних хрестів Казимира Малевича, і група не змогла з'явитися на сцені.

Сам альбом "The Sound of Music" побачив світ 23 листопада 2018. Його ідея виникла у 2015 році, коли Laibach запросили з концертами в Північну Корею. На концерті в Пхеньяні група виконала кілька пісень з "Звуків музики", що було пов'язано з тим, що цей фільм добре знають і люблять в КНДР, а школярі часто використовують його для того, щоб вчити англійську мову. У підсумку в альбом потрапили такі номери з мюзиклу, як "My Favorite Things", "Edelweiss", "Do-Re-Mi" і "Maria", причому останній словенці переробили в "Korea".

Також до альбому увійшла інтерпретація корейської народної пісні "Arirang", яка вважається неофіційним гімном як КНДР, так і Південної Кореї. Ця пісня була раніше випущена синглом з нагоди історичного саміту Президента США Дональда Трампа і північнокорейського лідера Кім Чен-Ина.

Laibach справили величезний вплив на світову музику і розвиток жанрів індастріал і військовий індастріал.

Попередні концерти в Києві відбулися в 1998 році. 

Придбати квиток онлайн можна від 249  до 3 тисяч гривень. Відбудеться подія 12 листопада у Жовтневому палаці. 

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/1461225600686008/