Total Chaos влітку виступатимуть у Києві

30 років тотального музичного хаосу. 30 відданих років хардкор та стріт-панку. 30 років світової активності та нарешті перший концерт в Україні! Легендарний каліфорнійський гурт Total Chaos у рамках туру "30 Years Of Chaos" влітку відвідає Київ.

Вони випускалися на Epitaph та Cleopatra Records, їх вокаліст Роб Чаос створив власний SOS Records, який співпрацював разом із The Exploited, Vice Squad, Sham 69, Conflict, The Adicts, Abrasive Wheels та багатьма іншими. У 2003 році, через скасування їх концерту в Мексиці, фанати спровокували масову хвилю протестів. 

У 1991 році гурт записав своє перше демо під назвою "Punk Invasion", а потім міні-альбом "Nightmares", що вийшов на семидюймовому вінілі у 1992 році, а от останній повноформатний альбом "World Of Insanity" Total Chaos випустили у 2015-му на SOS Records.

Сам же тур, як можна здогадатися з назви, приурочений до 30-ї річниці існування колективу.

Концерт відбудеться за підтримки місцевих команд: 

  • Stinx (Київ, punk'o'billy)
  • Homesick (Одеса, hardcore punk)
  • Cios (Хмельницький, oi! / street punk)
  • The Visitors (Хмельницький, street punk / hardcore punk)

Відбудеться концерт 27 липня у київському Volume Club. Квитки вже у продажу на concert.ua, їх вартість складає від 350 гривень. Організатором концерту є промо-група Barefoot Mosh Booking

Barefoot Mosh Booking - івент-агентство, що організовує концерти та тури в Україні для всіх жанрів rock, metal, hardcore, punk та інших екстремальних стилів музики. Їх перші анонсовані привози - Martyrdöd, Tank, Extreme Noise Terror. 

Barefoot Mosh Booking у соцмережах:

https://www.facebook.com/barefootmosh/
https://vk.com/barefootmosh