Black Sea Metal Festival не відбудеться у 2019 році

Шостий Black Sea Metal Festival VI цього року не відбудеться. Про це організатори повідомили на офіційній сторінці фестивалю. 

"Причина банальна і незалежна від нас. Майданчик - Metropolis Arena, який став для фестивалю рідною домівкою протягом 5 років, переживає зараз непрості часи, за 2 місяці там змінилися троє керуючих. З цієї причини нам ніхто не може гарантувати виконання усіх домовленостей між організаторами та майданчиком, відповідно ми не можемо гарантувати виконання усіх наших зобов'язань перед вами - командами-учасницями та нашими відвідувачами, в тому числі це стосується і кемпінгу.

На жаль, у Чорноморську немає більш підходящої локації, а переніс фестивалю за межі міста йде в розріз з нашою концепцією - організації металфесту в місті з прекрасною інфраструктурою.Висловлюємо велику подяку командам і фанатам, які щодня задають нам питання про BSMF 2019. Ми не завершуємо свою історію, ми лише беремо паузу до тих пір, коли будемо впевнені у тому, що зможемо, як мінімум, тримати планку на рівні BSMF2018", - повідомила команда Black Sea Metal Festival

Тож чекати фестивалю доведеться, як мінімум до 2020 року. 

Black Sea Metal Festival — ювілейний щорічний фестиваль важкої музики, що традиційно проходить на сонячному березі Чорного моря у місті Чорноморськ (колишній Іллічівськ) за 15 км від Одеси. Дійство відбувається влітку на території одного з найбільших клубів України - Metropolis Arena. Протягом трьох днів фестиваль об'єднує на своїй сцені метал-команди з різних країн світу. Гостям фестивалю надається зручна закрита територія для наметового містечка на березі Чорного моря, а також велика парковка і смачне крафтове пиво, яке вариться прямо на майданчику.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/BlackSeaMetalFestival/
https://vk.com/blackseametalfest