Khors випустили перший сингл з майбутнього EP

Харківський блек метал гурт поділився першим синглом зі свого однойменного релізу - міні-альбому "Beyond the Bestial", який вийде на лейблі Ashen Dominion пізніше цього року.

Міні-альбом, за словами музикантів, міститиме шість треків, а його загальна тривалість складе приблизно 38 хвилин. Реліз складатиметься із трьох нових пісень та трьох переосмислених старих треків гурту.  "Beyond the Bestial" з'явиться на компакт-дисках та у цифровій версії. Дата випуску запланована на 8 грудня 2018 року на лейблі Ashen Dominion.

Окрім того Khors  повідомили, що працюють над новим і, судячи з фото, дуже кривавим відеокліпом. Однак деталі роботи поки тримають у таємниці. 

Почути Khors  наживо можна буде 8 грудня у Києві на Oskorei. Midvinter festival, де вони представлять слухачам ексклюзивну програму. Трохи раніше, 28 листопада, гурт розпочне невеликий європейський тур "“Reaping the Wintermoon" (5 концертів у 4 країнах) разом з колективами PANYCHIDA (Чехія), Thou Shell of Death (Естонія) та Raventale (Україна). 

Khors - одні з лідерів вітчизняної блек метал сцени. Гурт розпочав діяльність у Харкові у 2004 році. Зараз на їх рахунку шість повноформатних альбомів. Останній альбом Khors "І ніч схиляється до наших лиць" вийшов на лейблі Candlelight Records у 2015 році. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Khors у соцмережах: 

https://www.facebook.com/Khorsband/
http://www.khors.info/
https://khors1.bandcamp.com/