Лейбл Dobryi Bober видав збірку ембіенту

Незалежний київський лейбл випустив міжнародну збірку музики — "Layers of Earth/Земні Шари". Більш ніж половина виконавців на ній українські. 


Збірка загалом містить 13 треків. Серед українських виконавців на ній можна почути Digital Himalayas, Demian Feriy, Afterdeath, Kelbas, CHSZM, Ghost Cities, Vestibule. Детальну інформацію про ці та про інші проекти можна почитати на Бендкемпі лейблу. 

"Компіляція ембіенту від міжнародних звукорежисерів та продюсерів. Концепція полягає в наступному: якщо б ми мали можливість зануритись у глибини нашої планети, який звук ми б почули? Кожен трек є певним кроком. Слухач має можливість вільно зв'язати записи з різними шарами. Можливо, "Animals" від Gardanta звучить як діалог з дияволом або "Nocturnes" може принести відчуття дотику до магми? Ми не певні щодо можливих відчуттів, але обов'язково рекомендуємо прослухати ці самодослідницькі, провокаційні мелодії", - йдеться в описі релізу.

Увесь дохід від збірки, за словами лейблу Dobryi Bober, перейде на підтримку соціальних, культурних та екологічних проектів Big Idea, Україна. Однак на Бендкемпі завантажити компіляцію можна і безкоштовно. 

Dobryi Bober Records у соцмережах:

https://dobryibober.bandcamp.com
https://www.facebook.com/dobryibober
https://twitter.com/dobryibober
https://www.instagram.com/dobryibobermusic
https://dobryibober.tumblr.com/