Зэ Джозерс випустили перший повноформатний альбом

Калуський гурт випустив новий повноформатний альбом "Сложные Машинные Биты", Це перший повноформатник хлопців, який вийшов вже з оновленою назвою Зэ Джозерс

"Все закінчилося. Те, що було святим, померло назавжди. Залишились тільки базові людські потреби та питання – життя, смерті, любові, ненависті, у самотній битви з реальністю, яка пожирає все навколо.

Боротьба людини з новим світом, в якому вона нікому не потрібна. Єдине, що залишається – це битися. Битися за туманне майбутнє, яке скоріш за все не настане – натягати на себе костюми ніндзя, бігти від небезпеки, обманювати всіх і виживати в нових умовах.

У світі пост-усього Зэ Джозерс, найсміливіші діти провінції, нещадно рвуть його на "Сложных битах", немов ударами по міцному тілу величезної машини, щоб спробувати почати все спочатку", - коментують реліз виконавці. 

"Сложные машинные биты" - це третій реліз гурту за 2018 рік після мікстейпу "Подуставшая Юность" і синглу "Кто же здесь".

Треклист: 

  1. Интро
  2. Сложные машинные биты ч.1
  3. Сложные машинные биты ч.2
  4. Но нужно мне чтобы ты была здесь
  5. Лови меня
  6. В могиле мертвых надежд
  7. Вон
  8. Человек убежал
  9. Кто же здесь ч.1
  10. Кто же здесь ч.2
  11. Не влюбляйся никогда
  12. Как быть с тобой
  13. Говорить
  14. Хоча би ще раз
  15. Мы начинаем вспять

Презентація альбому "Сложные Машинные Биты" відбудеться 9 листопада у київському арт-просторі Mezzanine. Послухати його зараз можна на усіх популярних стрімінгових сервісах.

Зэ Джозерс (екс The Jossers) – гурт з індустріального Калуша Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017).

Восени 2017 року музиканти випустили міні-альбом "Спор" з новою назвою. Також на їх рахунку мікстейп "Подуставшая юность", сингл "Кто же здесь" і альбом "Сложные Машинные Биты".

зэ джозерс у соцмережах:

https://vk.com/zejozers
https://instagram.com/zejozers
https://zejozers.bandcamp.com