Cape Cod та Stoned Jesus потрапили у шорт-лист премії Jager Music Awards

Українська премія Jager Music Awards оголосила короткий список номінантів на перемогу у всіх категоріях. Серед них Cape Cod, Stoned Jesus, The Gitas, Onuka, Пошлая Молли та ряд інших гуртів. А хто з них переможе, стане відомо 16 листопада під час вечірки-церемонії, де й відбудеться вручення нагород. 

Формат Jager Music Awards включає 10 основних номінацій: Гурт року, Сингл року, Відео року, Електроніка, Хіп-хоп, Рок, DJ року, Лейбл року, Подія року та Вклад в індустрію. Потрапити до  них можна було тільки за рішенням жюрі. І ось шорт-лист претендентів на перемогу.

Група року: Kazka, Onuka, Пошлая Молли

Сингл року: Kzaka "Плакала", Ivan Dorn "Опомнись", Alina Pash "Bitanga"

Відео року: Onuka "Strum", Alina Pash "Bitanga", Ivan Dorn "Опомнись"

Електроніка: Cape Cod, Voin Oruwu, Monoconda

Хіп-хоп: кАчевники, Курган і Агрегат, Lil Morty

Рок: Пошлая Молли, The Gitas, Stoned Jesus

DJ року: Nastia, Kolosova, Cape Cod

Лейбл року: Masterskaya, Vidlik, mamamusic

Подія року: Block Party, UPark Festival, Atlas Weekend

Внесок в індустрію: Іван Дорн, Євген Філатов, Сергій Малецький

Jager Music Awards - це творчий конкурс для музичних виконавців і гуртів, які представляють некомерційну сцену.  Премія виступає за передові явища у музиці та самобутність музикантів, відзначаючи найяскравіших представників незалежної сцени. У попередні роки змагання Jager Music Awards проводилося водночас на території чотирьох країн: Росії, України, Білорусі та Казахстану. Цьогоріч же премія для українських виконавців стала окремою.  

У складі жюрі  - експерти з різних областей музичної індустрії, наприклад промоутер Сергій Малецький (H2D), бізнесмен Дмитро Феліксов (Concert.ua), чимало журналістів, а також Григорій Фатьянов (Masterskaya). Очолив жюрі музикант Євген Філатов.

Нагадаємо, серед переможців минулорічного конкурсу були українські колективи Грибы, Пошлая Молли, [O] та Ghetto Prime.

Дізнатися більше про конкурс можна на його офіційному сайті.