Гурт Braii анонсував дату першого сольника

Київський проект випустив новий кліп, а також оголосив дату свого першого великого сольного концерту.

Гурт Braii зняв кліп на пісню "City of Nothing". Зйомки проводилися в Нью-Йорку на стару плівкову відеокамеру. Кліп зняла українська режисерка Таню Муіньо, відома своєю співпрацею з Monatik, Время и Стекло, NK, Rozhden тощо.. Це друга робота Таню для гурту Braii, адже вона також була автором дебютного кліпу "On The Bottom".

"З Оксаною (фронтвумен гурту Braii) ми знайомі мільйон років. Я - фанатка її музики та всього, що вона робить. Свої перші відеороботи я знімала у неї в студії Istok. Ми жили в одній квартирі, їли гречку і були щасливі. Тому наша робота - це здійснення мрії: Ксюша співає свої пісні, я їх візуалізую. Вона мене надихає, все те, що вона робить і взагалі, як жінка! Коли ми знімали "City of Nothing" у Нью-Йорку, я іноді забувала, що ми знімаємо кліп. Здавалося, що ми просто вештаємося містом, секонд-хендами, барами, магазинами. Це було дуже круто!", - розповідає Таню Муіньо.

До слова, з осені склад гурту трохи змінився. Тепер на ударних в Braii грає Слава Лось. У минулому Слава був ударником в гурті Sinoptik. У новому складі гурт Braii готовий зіграти свій перший сольник у Києві 22 листопада в клубі Mezzanine. Музиканти зіграють EP "City of Nothing", а також представлять київській публіці нові пісні з майбутнього альбому, реліз якого планується на лютий 2019.

Перед київським концертом Braii також матиме виступи у Празі та Будапешті. 

Braii у соцмережах: 

https://www.facebook.com/BraiiBand/
https://www.instagram.com/braii_band
https://soundcloud.com/braiiband