Ethereal Riffian збирають кошти на випуск третього альбому

Київський гурт 8 жовтня за підтримки лейблу Robustfellow почав краудфандингову кампанію на випуск свого третього повноформатного альбому. 

У рамках цієї масштабної акції музиканти сподіваються профінансувати реліз якомога ширше, а саме мова йде про випуск дисків, касет, вінілів, колекційних видань, книги, яка доповнить альбом та  кліпів. 

За словами музикантів, роботу над альбомом вони почали ще у 2016 році та через два з половиною роки нарешті готові представити результат - 10 нових треків. Цим релізом гурт збирається почати новий етап у своїй творчості.

"Починаючи з 2010 року ми випустили шість релізів (2 LP, один сингл, один лайв альбом, один EP та DVD) і ніколи раніше за час існування гурту не просили наших фанів внести свій вклад. Ця ситуація значно відрізняється, тому що ми маємо серйозні плани на цей альбом", - повідомили музиканти.

Збір коштів уже розпочатий на сайті Indiegogo. Там музиканти зазначають, що реліз обійдеться їм у 18-20 тисяч доларів, з яких краудфандингом вони сподіваються покрити всього 20%. Решту ж забезпечать самі учасники гурту, їх друзі та лейбл. Значна частина цього бюджету (понад 50%) піде на виробництво чотирьох професійних та якісних відео, які повинні розкрити музичний потенціал творчості Ethereal Riffian.

У якості винагороди для охочих підтримати краудфандинг передбачені різні заохочення, починаючи від астральної п'ятюні і завершуючи повною дискографією гурту, воркшопами та правом вічного безкоштовного відвідування концертів гурту.

Вихід релізу запланований на весну 2019 року. 

Гурт Ethereal Riffian був заснований у 2010 році.На рахунку колективу два повноформатні альбоми та навіть книга. Почитати великий монолог фронтмена гурту - Val'a Korniev'a можна за цим посиланням

Ethereal Riffian в соцмережах:

ВК: https://vk.com/etherealriffian
FB: https://www.facebook.com/etherealriffian
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXvxNJpBTx9o_ftjD8sAf6w
Bandcamp: https://etherealriffian.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/etherealriffian/