Monotonne та Grisly Faye випустили спільний трек

Дніпровський проект Monotonne випустив спільний трек "Ok" з Grisly Faye. Це тривожна шестихвилинна композиція, де вокал Маргарити Кулічової тоне у пульсуючих діпхаус-бітах.

Музиканти розпочали цей трек ще під час роботи над дебютним повноформатним альбомом Grisly Faye "From Far Away" у 2017 році. Після тривалої перерви, потрапивши в один лайн-ап одеського Гешефт Garage Sale, вони вирішили доробити композицію.

"Ще рік тому, коли ми розпочали працювати над цією композицією, я дуже здивувався, отримавши перше вокальне демо. Пісня звучала неймовірно красиво, пронизливо і водночас жахливо, наче тебе беруть за руку та ведуть крізь страшну історію: у ній ти стаєш свідком чогось дуже темного з майже миттєвим розумінням, що щасливої кінцівки не буде. Але це нормально", - розповідає творець проекту Monotonne Юрій Буличов.

Пісню "Ok" Grisly Faye презентувала на своїх останніх концертах перед від’їздом до США на програму для музикантів та саундпродюсерів One Beat. Наразі вона у рамках великого туру штатами співпрацює з іншими учасниками проекту.  

"Коли мені Юра прислав демо, я подумала, що у Grisly Faye виходять аж надто добрі пісні. І вирішила, що пора уже показувати свою "grisly" (страшну – англ.) сторону. У "Ok" кривавий сюжет і моторошна історія – в’язня, до якого щодня приходить жінка, ім’я якої він має згадати", - розповідає Маргарита Кулічова.

Обкладинку для синглу створив Олександр Хаверчук.

Дніпровські послідовники скандинавського та німецького діпхаусу, Monotonne – молодий проект саундпродюсера Юрія Буличова та вокалістки Лізи Колот. Музиканти використовують прості композиції, у яких немає семплів та програмування, вся електроніка працює вживу разом з аналоговими інструментами. Проект тісно співпрацює з музикантами гурту DZ’OB, базуючись на дніпровській студії Hi5. У 2017 році гурт випустив міні-альбом "Near and Far", а наразі музиканти працюють над повноформатним альбомом, який вийде до кінця 2018-го.

Grisly Faye – проект Маргарити Кулічової. На рахунку співачки міні-альбом "Drown" (2014), альбом "From Far Away" (2016) та декілька синглів.

Grisly Faye у соцмережах:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye
VK: https://vk.com/grislyfaye

Monotonne у соцмережах:

https://soundcloud.com/monotonne_band
https://www.facebook.com/monotonne/