Solar Fake вперше зіграють у Києві

23 листопада в столичному клубі Volume пройде перший сольний концерт німецького електронного гурту Solar Fake.

Solar Fake – це електронний сольний проект мультиінструменталіста і вокаліста Свена Фрідріха, відомого також за гуртами Zeraphine і Dreadful Shadows. Лірика Solar Fake ніколи не буває позитивною. Основна тема – це критика суспільства. Свен представляє своє бачення реальності, показуючи людину у спектрі важких життєвих ситуацій і різноманітних емоцій від люті до відчаю.

Solar Fake здобули любов публіки, виступаючи на численних фестивалях, а також у якості розігріву у таких артистів, як VNV Nation, Covenant, Peter Heppner. Це тільки підтверджує, що проект вже давно став невіддільною частиною електронної "темної" сцени. 

31 серпня 2018 року вийшов п'ятий студійний альбом Solar Fake "You win. Who cares?", тож на київському концерті можна буде почути, як старі хіти, так і треки з нового альбому.

А на розігріві у Solar Fake виступлять дві українські команди:

  • Hyperhate – одні з найяскравіших представників темної сцени України, які творять у жанрах EBM, Dark Electro та Aggrotech.
  • X-0rtiN – електронний проект Alice Van Scott, що поєднує у своїй творчості такі напрямки як hard dance, industrial, rave.

Вартість квитків у фан-зоні до 1 жовтня складає 250 гривень, а згодом вона зростатиме. VIP-зона обійдеться відвідувачам у 450-550 гривень. Придбати квитки можна онлайн на сайті 2event або через пошту dailymetal.com.ua@gmail.com

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/420905985100851/