Blackmail випустили перший лонгплей

Київський thrash metal гурт днями представив свій перший повноформатний альбом "Unworthy of a Man's Name". Робота над ним велася останні три роки. 

"Unworthy of a Man's Name" - це перший повноформатний альбом гурту після EP "Tamer Of Feelings" та синглу "Shame", випущених у 2013 році. Над записом і зведенням альбому працював Дмитро Кенда в студії "Kenda.bro". У результаті вийшло 9 треків, загальна тривалість яких складає понад 50 хвилин.

Треклист:

1. Media Blackmail
2. The Monument
3. Devastated Grave
4. Of Dog and Wheel
5. Caravan
6. Obsession
7. Beauty
8. Reborn Tomorrow
9. Redhead Owl

Серед наведених пісень, є, зокрема, робота "Devastated Grave", що була покладена на одноіменний вірш Т. Г. Шевченка "Розрита Могила". Вступ пісні виконується в оригіналі, українською мовою, а основна (важка) частина - це продовження вірша, перекладеного вже англійською. На думку музикантів, "Розрита Могила" виявилася надзвичайно актуальною сьогодні. адже вкрай влучно описує гірку долю України. 

Альбом доступний для придбання на сервісах iTunes та Bandcamp.

Гурт Blackmail був заснований у 2007 році юними хлопцями з міста Бориспіль. Колектив займався як переграванням відомих пісень в улюбленому жанрі, так і написанням власної музики. Багаторазово змінювалися учасники колективу. Сьогодні Blackmail - це команда молодих музикантів, які грають пісні у жанрі thrash metal та співають про природу, сутність людини, її місце у всесвіті, і, часом піднімають гостросоціальні проблеми у ліриці. 

У 2013 році Blackmail презентували свій перший ЕР "Tamer Of Feelings" та сингл "Shame". У 2018 році відбувся реліз першого повноформатного альбому "Unworthy of a Man's Name".

Blackmail у соцмережах:

https://blackmail-metal.bandcamp.com
https://www.facebook.com/blackmailmetal/