Гурт Ignea випустив яскравий кліп про криваву королеву

Український modern oriental metal гурт Ignea випустив офіційне відео на свій новий сингл "Queen Dies". Візуально, відео є поєднанням класичних відео зйомок та вражаючої анімації. 

Сюжет кліпу, в основному, повторює суть самої пісні: придворний чаклун королеви марить про те, що та помре від руки владолюбного двійника. Королева наказує вбити усіх двійнят у королівстві, включно з її сестрою. Під час кровопролиття, вона починає усвідомлювати, що їй це подобається, і її душу захоплює демон. Зрештою, вона не помирає сама, але королева помирає (Queen Dies) у її серці.

"Майже всі наші попередні пісні були дуже серйозними щодо тих закликів, які ми намагалися через них транслювати. "Queen Dies" — це плід уяви, синергія нашої ідеї та візії нашого режисера, - каже Хель Богданова, вокалістка Ignea. —  Відео було створено талановитою Машою Горульовою. Це вже третя наша з нею колаборація, вона також створила 2 лірик відео для нашого гурту — "Seytanu Akbar" та "How I hate the night".

Найкращий спосіб працювати з Машею — це надати їй основну ідею та повну свободу. Зйомки цього відео відбувалися у лютому, і до цього часу ми не бачили жодної секунди з нього. Передбачити, яким буде результат, було просто неможливо, адже Машині роботи завжди дуже автентичні та оригінальні, і мені подобається, що вона не створює звичайні метал-відео. І що я можу сказати, це відео перевершило усі наші сподівання… Щодо аудіозапису, ми, як і завжди, співпрацювали з Максом Мортоном, і ми не збираємося зраджувати традиціям."

У 2018 році учасники IGNEA з’їздили у європейський тур на підтримку Illdisposed та виступали на таких фестивалях як RockMetalCampFest (FR), Kilkim Zaibu (LT), та Файне Місто (UA). На даний момент, гурт готується до європейського туру Female Metal Voices Tour разом з Butcher Babies та Kobra and the Lotus. Тур відбудеться у жовтні та охопить 9 країн. 

Гурт Ignea було створено у Києві 2011 року під назвою Parallax. 2015 року гурт змінив свою назву на Ignea. На рахунку колективу 1 EP, 2 сингли та повноформатний альбом; понад 3 мільйони переглядів та 25 тисяч підписників на YouTube; понад 18 тисяч підписників з усього світу на Facebook; виступи на таких фестивалях як Rock Area, «Тарас Бульба», Black Sea Metal Fest та RespublicaFEST; третє місце на конкурсі The Best Ukrainian Metal Act 2017.

Вокалістка гурту Хель Богданова стала першою героїнею нашої рубрики Travel Guide. Почитати її рекомендації щодо Києва можна за цим посиланням.

Ignea у соцмережах:

https://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://twitter.com/ignea_band
https://www.instagram.com/ignea.band/