Stoned Jesus випустили новий альбом

Київський гурт сьогодні нарешті випустив свій четвертий повноформатний альбом  "Pilgrims", який вийшов на відомому австрійському лейблі Napalm Records.

Як переконує лейбл, у ньому можна почути суміш груву з елементами нойз року, численними вкрапленнями прогу, та, можливо, навіть відголосками старих-добрих Deftones. Переконатися у цих твердженнях слухачі могли на прикладі раніше випущених синглів "Thessalia", "Hands Resist Him" та "Water Me". Зараз же цілий альбом доступний для прослуховування на популярних стрімінгових платформах. Окрім того у слухачів є можливість придбати реліз на дисках та вінілах чи купити футболки з його символікою.  А найбільш уважні ще вчора могли послухати стрім альбому на сайті The Obelisk, або навіть завантажити його на форумі Neformat.com.ua. 

Cтудія Lipkyzvukozapys відповідала за запис та зведення релізу, а мастерингом його займалася британська Metropolis Studios. 

Трекліст "Pilgrims":

1. Excited
2. Thessalia
3. Distant Light
4. Feel
5. Hands Resist Him
6. Water Me
7. Apathy

Тур Україною на підтримку нового альбому "Pilgrims" розпочнеться сьогодні великим концертом у Києві, а згодом на музикантів чекає  Одеса Львів, Рівне, Вінниця, Харків і Дніпро. 

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016".

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband