The Troubled випустили другий сингл з майбутнього альбому

Київський сайкобіллі-гурт раніше анонсував вихід дебютного повноформатного альбому, а зараз музиканти поділилися другим синглом, який увійде до цього релізу. 

Пісня отримала назву "Lil' Mama" і, за словами музикантів, стане останнім синглом із майбутнього альбому. Пісню було записано за участі лідера групи Руки’в Брюки Олександра Ремеза. Також у альбомі буде ще один трек за його участі.

Записувався трек на студіях Different Sound та Boutique 888 studio,  а за його зведення і мастеринг відповідав Alex Hellfire (Boutique 888 Studio). 

Нагадаємо, альбом називатиметься "Spacing Away", як і випущений трохи раніше однойменний сингл з нього. Він вийде 12 вересня, а вже 21 вересня  у київському арт-клубі Тёплый Ламповый відбудеться концерт із його презентацією. Після цього The Troubled відправляються у європейський тур, у рамках якого відвідають Польщу, Чехію, Словаччину та Угорщину.

Гурт The Troubled з моменту заснування у 2014 році випустили два EP - "True Story" (2015) та "Gateway Beat" (2017), а також кілька синглів.

The Troubled у соцмережах:

https://thetroubledpsycho.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Thetroubledpsycho/
https://www.instagram.com/thetroubledband/
https://www.youtube.com/channel/UCWf8oKxE-ns-NuUuUhgdAdw
https://soundcloud.com/user-767588113