Лейбл Rookodill'a представив новий суперпроект Vanek Foundation

Новий реліз лейблу Rookodill'a – це проект саунд-продюсера Вані Клименка - Vanek Foundation, до створення якого він залучив 18 музикантів та 5 артистів, серед яких Jamala, LAUD, Very the Jerry та інші. 

"Я би не став говорити про те, що це виключно мій реліз. До цього запису причетні багато чудових музикантів та вокалістів, чий смак, ідеї близькі мені. В цьому суть слова foundation", – говорить Ваня Клименко, досвідчений саунд-продюсер із Києва, а також ідейний натхненник і засновник незалежного лейбла Rookodill'a.

У різний час цей лейбл випускав записи Сальто Назад, гурту [О], Den Da Funk, Very the Jerry та інших соул, фанк, джаз, хіп-хоп виконавців. 

Дебютний ЕР проекту Vanek Foundation - це свого роду квінтесенція і виставковий реліз лейблу. "Rookodiller" містить чотири короткі треки. Реліз відкриває сингл "Nevermind", записаний спільно з Jamala. Стильний ейсід-джаз "Hypnotize" в дусі компіляцій Mushroom Jazz Марка Фаріна – колаборація з Мар'яною Головко (вона ж Suok). До наступного треку "Promise" долучилися відразу троє артистів - Suok, хіп-хоп артист Very the Jerry і перспективний соулмен Anyanya Grace (за законами жанру варто розраховувати на його сольний дебют на Rookodill'a). Нарешті, вже відомий слухачам jazzy хіп-хоп "Good Morning" – дует Very the Jerry і молодого поп-соул виконавця LAUD. У цілому ж, в записі EP взяли участь 18 музикантів і п'ятеро виконавців. 

Послухати усі чотири треки можна на YouTube, або ж Deezer чи Google Play. 

Vanek Foundation у соцмережах:

https://www.facebook.com/vanekfoundation