Гурт Komissiya випустив дебютний альбом

Київський інді рок гурт представляє свій перший повноформатний реліз - альбом "R. Complex". Деякі пісні для нього музиканти написали, коли їм було ще по 16 років, тому треки на релізі дуже різні.  Назва альбому означає певний шматочок людського мозку, який відповідає за базові інстинкти людини - "Рептильный комплекс. Бей, Беги, Игнорируй". Відповідно у релізі музиканти розповідають про такі проблеми, як консюмеризм, обивательство та різного роду залежності.

"Заглавие собирает весь альбом в кучу. "Р. комплекс", или же рептильный комплекс — это самая древняя часть человеческого мозга, ей как минимум 100 миллионов лет. Он отвечает за самые примитивные желания — поиск еды, комфортных условий, похоть, отстаивание своей территории. В то же время он очень примитивен — в нем есть всего три реакции: бить, бежать, игнорировать. Рептильный мозг действует на уровне рефлексов: спасает нас от опасностей и в то же время управляет самым низменным и прагматичным, что есть в нас. Об этом и наши песни: о консьюмеризме, обывательстве, зависимостях и незащищенности", - розповідають музиканти. 

Альбом записувався у 2018 році на SoundPlant Studio, а послухати та придбати його можна на Бендкемпі та Саундклуді гурту. 

Раніше музиканти також випустили кліп на головний сингл альбому - трек "Eggshell" та вже встигли виступити із новими треками на фестивалі Atlas Weekend 2018. 

"Изначально мы хотели заморочиться: заказали на Aliexpress костюмы, продумали сюжет, собирались наняли оператора. Но в итоге поняли, что просто творить дичь в массивных костюмах и бегать с пленочной vhs-камерой куда интереснее. И как результат у нас получилось такое вот самопальное видео о динозавре-потребителе", - описують кліп самі учасники гурту.

Зйомки відео проходили у Києві  в районі метро Лук'янівська, на Подолі та під Гаванським мостом.

Раніше Komissiya також представила відео на трек "Mutabor", перший сингл альбому. Відеорядом для нього стали кадри у досить відомого радянського мультфільму за казкою Вільгельма Гауфа "Халиф Аист". 

Komissiya у соцмережах:

https://komissiya.bandcamp.com
https://soundcloud.com/komissiya
https://www.facebook.com/komissiya