Українські бітмейкери змагатимуться у нестандартних умовах

Команда продюсерів Artist Rescue за підтримки PRODJ і Nokturnal Drums представляють серію заходів Beat Sessions 101.

"У нас є семпл, у тебе ідея і навички - давай об'єднуватися! Приходь і покажи на що здатний у нестандартних умовах. Вийди із зони комфорту і прокачай своє вміння разом з нами", - закликають організатори. 

Захід відбудеться 23 червня у Sofa Store Hub (Київ, вул. Нижньоюрківська, 31), початок о 17:00. На місці бітмейкерам буде надано матеріал для написання біта на USB-флешках. Кожен учасник матиме півтори години, щоб написати біт, використовуючи свої семпли ударних і додаткові звуки. Повне завдання організатори оголосять вже на місці, тому радять брати максимально багато техніки: ноутбук, семплер, драм-машину, клавіші, MIDI-контролер або iPad тощо. Навушники - обов'язково. 

Переможець отримає подарунки від партнерів змагання  і автоматично потрапляє у список учасників наступного заходу Collab Club, який буде проходити наприкінці липня у Києві.

В кінці вечора ми обов'язково розберемо роботу переможця і він поділитися своїм досвідом у створенні біта.

Кількість місць обмежена. Перші 10 людей, які подали заявки, потрапляють на захід, при чому дійство - тільки для учасників. Глядачі, вболівальники або просто роззяви допущені не будуть.

Вартість участі: 150 гривень.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/182993015740790/