Гурт Latexfauna випустив повноформатний альбом

Український колектив за сприяння лейблу Moon records видав свій дебютний лонгплей "AJAHUASKA".

"Сьодня у нас вийшов альбом. Настоящий з голограмкою Moon Records. Його можна куплять онлайн. Ну і канєшно у нас на концерті 16 травня можна буде купить діск собі в машину, шоб хекать на нього і витирати об внутрішню сторону самої любімої футболки. А коли ваш спиногриз через надцять років спитає, шо це за рудімєнтарна штучка, ви спершу змахнете ностальгічну сльозу і дасте малому ляща: "Це не штучка, це перший альбом моєї любімої групи, пездюк!", - розповідають музиканти. 

Реліз доступний у всіх цифрових сторах світу, наприклад, у iTunes, Google Play, Deezer, Spotify тощо.

"Нетиповий для української сцени гурт Latexfauna, який сміливо поєднує круте інді-звучання з витонченим суржиком, став відкриттям минулого року за версією декількох музичних ЗМІ. І після напрочуд вдалого "першого сезону", на радість столичним хіпстерам, випустив довгоочікуваний повноцінний лонгплей. Розміщуючи в мережу треки, хлопці не думали випускати альбом. Але чіпкими текстами та грувом що межує з психоделією, привернули увагу поціновувачів інді та музичних критиків вже з першого треку, на честь якого і було названо альбом",  - описує альбом лейбл. 

На питання що ж саме означає це суперечливе слово "Ajahuaska", фронтмен гурту Dima Zezyulin відповідає доволі філософськи:

"Це вигадана історія про неіснуюче плем’я, яке хоче залишатися диким і ніколи не ставати на шлях індустріалізації, щоб не розгубити свого зв’язку з живою природою і внутрішнім тваринним світом. І так сталося, що всі наступні треки якимось чином порушують тему свободи або гармонії".  

До слова, 16 травня у Києві  відбудеться великий концерт гурту Latexfauna, на якому музиканти наживо презентують свій новий повноформатний альбом. 

Почитати рецензію на Latexfauna - Season One (2016) можна за цим посиланням.

Latexfauna  у соцмережах:

https://soundcloud.com/latexfauna
https://www.instagram.com/latexfauna/
https://vk.com/latexfauna
https://www.facebook.com/latexfauna