Фестиваль "Тарас Бульба 2018" проводить набір учасників

Оргкомітет фестивалю відкриває прийом заявок для молодих гуртів, які бажають виступити на сцені “Тарас Бульба 2018”! Правила відбору суттєво не змінились і ознайомитись з ними Ви можете на сторінці подачі заявки за цим посиланням

"Просимо серйозно поставитись до процесу заповнення всіх пунктів заявки і дати вичерпну інформацію про свій музичний проект. Неповні заявки, або такі, які не відповідатимуть умовам конкурсу до участі у ньому прийматись не будуть", - зазначають організатори фестивалю. 

Одними з основних умов допуску до конкурсного відбору є наявність репертуару українською мовою та як мінімум 30 хвилин концертної програми. Участь у відборі можуть взяти всі охочі гурти, незалежно від жанрових рамок, віку учасників та самого гурту і регіону проживання колективу. Оргкомітет фестивалю наголошує на тому, що попередньо потрібно обов’язково ознайомитись з правилами подачі анкети, а вже потім заповнювати її – це не буде ускладнювати роботу по відсіюванню колективів і не ставитиме знак питання над самим фактом участі в відборі.

Anketa

Загалом, буде відібрано 12 гуртів, з яких один гурт буде відібраний публікою шляхом голосування, а всі інші – компетентним журі. Голосувати можна буде на сайті фестивалю, за умовою наявності аккаунта в соціальній мережі Facebook. Остаточний результат відбору буде оголошений по завершенню всіх етапів голосування та живих регіональних відборів.

"Цьогоріч, фестиваль обзавівся хорошою системою захисту від накручування голосів, тому навіть найбільші “кмітливці” будуть відстежені, а це означає, що голосування на сайті буде на 99.9% справедливим", - запевняють організатори "Тарас Бульба 2018".

Корисні посилання:

Сторінка для подачі заявок до відбору: http://tarasbulba-fest.com/bands/
Сторінка з учасниками відбору: http://tarasbulba-fest.com/doshka-konkursantiv/
Офіційний сайт фестивалю: http://tarasbulba-fest.com/
Офіційна сторінка фестивалю: https://www.facebook.com/pg/FestivalTarasBulba
.