August J випустили новий міні-альбом

5 грудня київський гурт August J випустив свій другий міні-альбом "A Long Way to Come Alive".

"Після випуску EP 1, який ряснів відсиланнями на наші улюблені колективи, ми вирішили, що саме час пошукати власне звучання. І ми сподіваємося, що досягли успіхів в цьому напрямку" - розповідає бас-гітарист гурту Серж Бусигін.

Гітарист Ельдар Єфименко запевняє, що в основу міні-альбому лягло припущення, що при появі на світ людина народжується, але не оживає остаточно, не розкривається. "

Щоб повністю ожити – потрібно пройти через ряд важких випробувань, можливо протягом десятків років. Але тільки так можна повністю відчути себе повноцінним" - додає музикант. 

Цей EP – історія про становлення людини як особистості. Кожна пісня несе в собі певне послання, пов'язане з цією темою.

"Care - ламана мелодія з елементами хіп-хопу про фальш і перемогу над нею, Wires and Waves - швидка жива пісня, натхненна синтезаторами 80-х, розповідає про зворотній бік технологій, за ширмою якої все важче розгледіти людське. The Swing - про сумніви і спробу знайти баланс між причетністю до натовпу і збереженням і відстоюванням свого "Я". Star Walk - космічна балада про любов і порівняння найпотаємніших почуттів з нескінченністю Всесвіту" - коментує соліст гурту Гліб Коростильов.

Послухати новий EP наживо можна буде вже у цю п'ятницю, 8 грудня, у барі "Хорошо, всегда". Початок о 20:00, вхід вільний.

August J сформувались у 2015 році в Києві. На рахунку колективу один міні-альбом, відеокліп на трек "Cold Touch" та виступи на декількох київських фестивалях. На початку жовтня цього року відбувся реліз відео-синглу 'Wires and Waves". За декілька років гурт багато експериментував і зупинився на електронному звучанні, що на їх думку більше відображає сутність колективу.

August J у соцмережах:

https://soundcloud.com/august_j
https://www.facebook.com/augustj.band/