Гурт Обійми Дощу випустив ще один сингл

Обійми Дощу представляють пісню "Разом" — другий сингл з альбому "Сон", що побачить світ 17 листопада 2017-го року. Це світла та ніжна пісня про те, що людям властиво боятися власного щастя, утримувати почуття у собі, як у клітці, та іноді не вистачає лише одного маленького кроку до близької людини, щоб віднайти себе.

Пісня "Разом" — незмінна частина концертів гурту вже протягом 10 років, але тільки зараз вона нарешті набула свого фінального студійного звучання у супроводі струнного квартету та заграла новими фарбами в майстерних руках британського саунд-продюсера Брюса Сурда.

Сингл супроводжує унікальна інтерактивна веб-візуалізація, на якій можна дізнатись більше про реліз та кожну людину, яка долучилася до його створення . Також пісню можна послухати на сервісах Youtube, Soundcloud. На iTunes, Apple Music, Spotify та Google Play вона з'явиться трохи згодом.  

Нагадаємо, минулого місяця гурт представив перший сингл із нового альбому - трек "Крила".

Обійми Дощу — київський рок-гурт, створений у 2006 році. З самого початку колектив взяв за основу оригінальне поєднання ліричних віршів, мелодійності акустичної гітари, витончених струнних аранжувань, емоційного вокалу та прогресивного звучання ритм-секції, об'єднавши у своїй аудиторії шанувальників різних стилів — від неокласики і фолку до прогроку та металу. У  2009-му гурт випустив дебютний альбом "Елегія"

Обійми Дощу в соцмережах:

http://facebook.com/obiymydoschu/
http://rain.in.ua
https://www.youtube.com/channel/UCaIicVkwg97fWe2Ssv4RLNg
https://soundcloud.com/obiymy-doschu