Музика Soom стала саундтреком для гри

Роботи харківського гурту звучатимуть в інді-грі "Очередь" (The Line). 

За сюжетом гравцеві потрібно вистояти чергу на переселення з гнітючого закритого сегмента на сході міста. Події гри починаються, коли влада вирішує виселити мешканців і побудувати нові будинки на місці облаштованого району.

Гравець управляє дівчиною Ангеліною і її компаньйоном - великим псом-мутантом Фіном. Друга героїні, з яким вона жила, вже переселили, поки дівчина вийшла за припасами, і його потрібно наздогнати. Черга рухається вкрай повільно, тому доведеться пробиватися з боєм або домовлятися.

Черга - частина серії ігор, які об'єднані загальним містом. Серед них чорно-білий квест Василиса, у якому гравець отримує роль бабусі, яка шукає чоловіка посеред міського бунту. Маргінальна дія розкриває історію району, який вижив під час масової зачистки, шляхом зупинки часу навколо себе.

Гра складається з трьох епізодів. Перші два вийдуть в листопаді, а фінальний в грудні. Оцінити демо-версію на Windows можна уже зараз. Жанр гри можна описати як rogue-like / dungeon crawler. 

Гурт Soom виник у Харкові. Перші релізи колективу, як і перший альбом "Ніч на полонині" побачили світ у 2014 році. Гурт Soom створив творчий тандем Кова и Томра, які відомі і своїми більш ранніми проектами, як-то Smoke Grass From Jewish Ass, SRAM і Fumantia Mauris. Розвивати стонер-сцену у Харкові музиканти почали ще у 2010-2011 роках. Зараз же колектив діє у форматі тріо. 

Тут можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

 Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw