Gamardah Fungus випустять новий альбом наступного тижня

Дніпровський колектив Gamardah Fungus оголосив точну дату виходу нового альбому -  2 жовтня.

Лонгплей отримає назву "Fairytales" і має вийти на лейблі Flaming Pines.

Для створення альбому музиканти використовували багато різних інструментів, починаючи від звичайної акустичної гітари і завершуючи досить нетрадиційними шякухачі чи інтонаруморі. 

"На створення альбому надихнули захоплюючі події, що трапилося з нами однієї ночі в старому занедбаному маєтку, розташованому в лісах східної України.

Це випадкове місце ми виявили під час походу. Погода виявилася надто поганою, тому ми сховалися там з надією, що наступного дня буде краще. У нас був рекордер та японська флейта шякухачі, і ми вирішили зробити деякі записи природи. Через деякий час ми почули, як з нами почали говорити зовнішні речі. Тої ночі ми записали всі дивні шуми, птахів і шепіт невизначеного походження. Це виглядало як страшна легенда, де прокинулися духи і вирішили розповісти свої власні історії за допомогою вітру, дощу, флори і фауни.

Пізніше ми зробили кілька гітарних та синтезаторних сеансів безпосередньо на старому рекордері, щоб створити підходящу таємничу атмосферу для альбому. Також ми додали скрипи, дряпання та шуми нашої унікальної машини інтонаруморі, яку виготовив Ігор Ялівець, натхненний пристроями Луїджі Руссоло та Олександр Ландрі", - розповів гурт. 

Раніше музиканти випустили тизер релізу.

Можливість попереднього замовлення альбому вже доступна на Бендкемпі колективу. 

Проект Gamardah Fungus сформований у 2009 році в Дніпрі саунд дизайнером Ігором Ялівцем і гітаристом Сергієм Ягодою. Якщо занурюватися в термінологію, то в опусах Gamardah Fungus можна почути drone ambient, dark jazz, експерименти з електроакустикою та авторські польові записи. На сьогоднішній день гурт має чимало релізів, відеокліпи і значний список творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо.

Прочитати рецензію на реліз "Herb and Potions" (2016) можна тут.

Gamardah Fungus у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/gamardahfungus
Bandacamp: https://gamardahfungus.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/GamardahFungus
Soundcloud: https://soundcloud.com/gamardahfungus
Vimeo: https://vimeo.com/gamardahfungus