Гурт DISTiNcT випустив новий кліп

Ужгородський ню-метал колектив випустив нове відео на пісню "Мішень". 

Частину кліпу музиканти знімали в Тель-Авіві наприкінці 2016 року, а решту - в Києві на MZFK Live Gig. Також у відео використані кадри з вже неіснуючого ужгородського клубу Outsider, на яких є Стас та DJ Vito, тому що в Києві гурт  виступав без них.

Режисером та оператором  кліпу виступив Натан Кіш -  вокаліст гурту Елегантно Зіпсовані. Київську ж частину знімав оператор Олексій Готовий, який віднедавна теж живе в Ізраїлі.

"Пісня "Мішень" символізує новий, більш зухвалий період гурту DISTiNcT. Вона написалася в процесі огляду на час, коли про нас ще взагалі мало хто знав, проте вже багато хто дозволяв собі виливати тонни словесного бруду в нашу адресу, про що власне й текст. Кумедно, що обставини склалися так, що кліп був знятий в Ізраїлі: ми з друзями часто жартуємо, мовляв, "анти-нью-металізм" - це як антисемітизм від світу музики, тобі зовсім не потрібно робити щось погане, щоб до тебе відносилиcя упереджено, називали "мазафакером", відмовлялися сприймати, дискримінували при відборі на фестивалі.

Ця пісня досить суттєво відрізняється від матеріалу, який ми випускали раніше. Я більше не ставлю цілі писати сумні меланхолічні пісні, але й вони все одно будуть, тому що з'являються самі по собі", - розповідає вокаліст DISTiNcT Нео. 

Наразі у музиканта також є ідея зняти схожий за концепцією (і одночасно інший) кліп ще на одну пісню, проте вже на фоні ужгородських урбаністичних пейзажів.

DISTiNcT у соцмережах: 

https://www.facebook.com/distinctmusic1/
https://vk.com/distinctmusic
http://distinctmusic.net/
https://soundcloud.com/distinct_ua 
https://www.youtube.com/channel/UCNSN5Is85BDq0bfuefJ4WEg