Гурт Soom шукає художників

Харківський колектив працює над новим релізом і потребує допомоги митців. 

"Шановні художники усіх країн і релігійних конфесій! Культ звертається до кожного з вас із пропозицією для створення арт-спліту у вигляді "новий альбом групи сум + ваше мистецтво". Концепт і звук альбому завершені, потрібна лише ЯКІСНА реалізація арту.

Пам'ятайте, панове, чим довше ви будете затягувати із артом, тим довше інші панове не почують дивну історію про містичне джерело, а також вам буде надано доступ до інсайдів (повний мікс альбому, душевні розмови із замовником про все і ні про що і т.д.)

Ми - капіталісти і вважаємо, що праця повинна оплачуватися відповідно до реалізації, тож нікого не залишимо ображеними", - обіцяють музиканти. 

Із пропозиціями звертатися слід до учасників гурту. 

Гурт Soom виник у Харкові. Перші релізи колективу, як і перший альбом "Ніч на полонині" побачили світ у 2014 році. Гурт Soom створив творчий тандем Кова и Томра, які відомі і своїми більш ранніми проектами, як-то Smoke Grass From Jewish Ass, SRAM і Fumantia Mauris. Розвивати стонер-сцену у Харкові музиканти почали ще у 2010-2011 роках. Зараз же колектив діє у форматі тріо. 

Тут можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

 Soom у соцмережах:

Bandcamp: soom.bandcamp.com
VK: vk.com/soomdoom
Facebook: facebook.com/soomdoom
Youtube: youtube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw