Craft Beer & Vinyl Music Festival готує цікаву музичну програму

Фестиваль крафтового пива та вінілів Craft Beer & Vinyl Music Festival вперше відбувся у Львові наприкінці квітня цього року та був схвально сприйнятий відвідувачами. Ті ж , хто пропустив це дійство, восени зможе наверстати упущене та ще й у чудовою музичною програмою. 

"В кінці вересня зустрічаємось на FESTrepublic і двіжуємо до жовтня! Цього разу Craft Beer & Vinyl Music Festival матиме присмак свіжого хмелю! Угу! В серпні ми кидаємо українським пивоварам новий виклик - зварити пиво із шишок свіжого хмелю! Можемо посперечатись, багато з вас жодного разу не пили пива зі свіжого хмелю - тож матимете прекрасну нагоду", - повідомляють організатори.

Відбуватиметься дійство з 29 вересня по 1 жовтня. Окрім, власне, пива н відвідувачів чекають вініли всіх можливих напрямків, стилів і часів, смачне наповнення від львівських ресторанів, виступи гуртів, діджеїв, оркестрів і купа всього іншого. 

Особливо "роковий" день буде на фестивалі Craft Beer and Vinyl Music Festival 30 вересня. Учасники опен-ейр сцени на FESTrepublic:

MALOI - панк-рок з Києва, який почне запалювати атмосферу цього прекрасного вересневого дня зі смачним пивом, правильною музикою та прекрасними людьми.

Somali Yacht Club - найочікуваніші львівські музиканти (після Ірини Федишин, звичайно) на європейській сцені. Видавалися на вінілах та варять пиво. Флеш-рояль!

І вже оголошені та від того не менш чудові Stoned Jesus. Хлопці створять перше опен-ейр шоу у Львові перед стартом ще одного світове турне.

Послухати всі ці гурти можна буде абсолютно безкоштовно.

Окрім того 29 вересня на фестивалі ви будете чути саундтреки до комп'ютерних ігор у виконанні сміливого LUMOS Orchestra - ex-Cantabile Orchestra. Їхня програма називається "Музика віртуальних світів". Дівчата та хлопці презентують треки до Half-Life, Fallout, Doom, Mass Effect, StarCraft, Borderlands, Portal, Deus Ex, Metal Gear Solid, Halo, Horison Zero Dawn та багато інших. 

Вже вдруге фестиваль відбудеться на території колишнього пляшкового заводу (!FESTrepublic - вул. Старознесенська, 24-26).

Зустріч у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/CraftAndVinyl/