Гурт ShamRocks скоро випустить новий EP

Услід за успішним виходом альбому "Captain’s Log" в листопаді 2016 року, ShamRocks повертаються з новим міні-альбомом "Ye Olde Chariot".  

Збірка містить 17,5 хвилин найправдивішого кельтського панку та фірмового stoutrock-у. Також ви знайдете ліричну баладу за класикою ірландської поезії, одну з найвідоміших пабних фолк-пісень, перетворену на хіт індастріал-металу, та ще кілька несподіванок, які продовжать вас дивувати до останньої секунди.

"Ye Olde Chariot" – демонстрація різнобарв’я музичної палітри ShamRocks. Ґрунтуючись на різноманітті наших смаків, ми підсилюємо креативні риси та “викручуємо” їх на повну: все задля того, щоб розважити та надихнути інших на експерименти. Цей реліз – наш спосіб висловити: що б не сталося в житті, ви завжди зможете знайти час для шаленої розваги", - переконують музиканти. 

"Ye Olde Chariot" можна буде придбати на Bandcamp, а також вільно прослуховувати як на Bandcamp, так і на Soundcloud і у VK вже зовсім скоро - 5 вересня

ShamRocks є засновниками руху кельтік-панку в Україні, а також винахідниками жанру «стаут-рок» (Stout Rock): фірмової суміші ірландської, шотландської, бретонської, фінської та іншої народної музики з різноманіттям стилів року та металу.

Посилання на сторінки гурту:

Сайт: http://shamrocks.band
Facebook: https://www.facebook.com/ShamRocksBand
Bandcamp: https://shamrocks.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/shamrocks-band
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCucievCcHd8OiUamT-rzTGA
VK: https://vk.com/shamrocks