Metal Priest записав відео про дебютний реліз Bestial Invasion

Басист сумського гурту Bestial Invasion, відомий користувачам соцмереж як Metal Priest, записав відео про перший реліз свого колективу.  Нагадаємо, музикант давно веде власний блог, де часто знімає огляди на закордонні релізи. Цього ж разу він вирішив поговорити про валсинй альбом. 

"По вашим просьбам снял ролик о создании нашего первого альбома Act of Retribution. На западе альбом получил высшие балы в прессе, а так же положительные отзывы от топовых музыкантов. На альбоме приняли участие специальные гости: Pulver (Potergeist, Carrion, Gurd, Messiah), Nardi (Anacrusis), Tecchio (Watchtower, Hades), Wilkens (Destruction), John Gallagher (Raven)", - розповів  Metal Priest. 

Хто захоче придбати цей реліз, звертайтеся до самого гурту. 

Гурт Bestial Invasion виник у 2014 році в місті Суми і у своїй творчості орієнтується на олдскульний thrash metal.У ліриці музиканти надають перевагу тематиці інтелекту, внутрішніх переживань і протиріч, самотності, самовдосконалення тощо. На їх рахунку альбом, декілька синглів та випущений у квітні минулого року EP "Trilogy: Prisoners of Miserable Fate".

Bestial Invasion у соцмережах:

ВК: https://vk.com/bestialinvasionua
Soundcloud: https://soundcloud.com/bestialinvasion
Facebook: https://www.facebook.com/bestialinvasionua