Nebulae Come Sweet відправляються в тур по Україні

Містичний та концептуальний пост-метал/дум метал бенд Nebulae Come Sweet (Мінськ, Білорусь) збирається в міні-тур по Україні зі своїм дебютним альбомом "It's Not The Night That Covers You".
 
З 14 по 16 вересня Nebulae Come Sweet відвідає Вінницю, Тернопіль та Одесу, а фінальною точкою туру стане виступ у Києві на 10-річчі Doom Over Kiev 14-15 жовтня.
 
Наприкінці 2016 року Nebulae Come Sweet випустила, певно, кращий альбом у білоруській важкій музиці за останні 10 років, який оцінила і широка металева громадськість, і публіка, далека від тяжкої музики в принципі. Платівку  відмінно прийняла локальна і закордонна преса, за підсумками року музичний портал Experty.by назвав команду відкриттям року, а альбом "It's Not The Night That Covers You" увійшов до 10-ки найкращих робіт білоруських музикантів за 2016 рік.
 
І у вересні тепла білоруська ніч Nebulae Come Sweet добереться до України. Казкова, таємнича і загадкова ніч, яку ви не зможете пропустити і не захочете забути. Чекаємо вас на концертах:
 
14 вересня – Вінниця – TBA
15 вересня – Тернопіль – Коза
16 вересня – Одеса – More Music Club
14 жовтня – Київ – Атлас (Doom Over Kiev)
 
Слухати Nebulae Come Sweet:
 
Дивитися Nebulae Come Sweet:
 
Любити Nebulae Come Sweet: