Українська студія претендує на премію MTV за кращі візуальні ефекти

Українська студія GloriaFX з 2008 року займається різними завданнями у теле, та кіноіндустрії, як-от написанням сценарію, формуванням розкадровок, комп'ютерною графікою і анімацією, а також унікальною технологією корекції особи й фігури — Beauty Work
 
Весною 2016 року компанія під керівництвом ізраїльських режисерів Вані Хеймана і Ґала Муджі створила відеоряд зі спецефектами для кліпу на пісню Up&Up британського гурту Coldplay.  Робота над кліпом тривала два місяці, він отримав вкрай високі оцінки критиків і автора пісні — вокаліста гурту Кріса Мартіна, який назвав його найкращим кліпом, який він бачив. 28 серпня 2016 року студія отримала премію MTV Video Music Award за спецефекти до цього кліпу.
 
Взагалі ж компанію досить часто номінують на премії MTV з 2011 року, близько половини номінацій вона виграла. І цей рік також не став виключенням. GloriaFX у 2017-му претендує на нагороду MTV Video Music Awards у категорії "Найкращі візуальні ефекти". Цьогоріч вони можуть отримати її за роботу над спільним кліпом KYLE та Lil Yachty.
 
Дізнатися більше про саму студії та подивитися її портфоліо можна на офіційному сайті.