Bluesbreaker зіграє на фестивалі Республіка

Київський гурт вперше гратиме на фестивалі RespublicaFEST
 
Нагадаємо, з 1 по 3 вересня у Кам’янці-Подільському пройде вже сьомий фестиваль сучасного вуличного мистецтва Respublica 2017. Найбільш масштабний Street-art опен-ейр знову збере тисячі своїх друзів на території Старої Фортеці.
 
Минулого року учасниками події стали понад 70 колективів. І цього разу організатори готують ще більш масштабне та видовищне дійство. Наразі вже відомі імена учасників. Серед них  Jinjer, Vivienne Mort, Space of Variations, Жадан і Собаки, Ignea, Small Depo, The Hypnotunez, Hindu, 1914, Sectorial, Septa та багато інших. 
 
Щорічний фест збирає найбільш яскравих творчих особистостей не лише з України. Свої таланти в таких видах мистецтва як танець, відеозйомка, графіті, музика демонструють учасники з різних країн. Головна висока мета фестивалю Республіка – популяризувати активну творчу діяльність серед якомога більшої кількості людей.
 
Respublica 2017 – це некомерційний фестиваль. Його головна особливість – той факт, що Кам’янець-Подільський – перше і єдине українське місто, що представляє нашу країну на Google Street Art Project. 
 
Останні квитки по 430 гривень ще можна придбати на офіційному сайті фестивалю.
 
Bluesbreaker - це київський гурт, який почав свою діяльність у 2010 році. На рахунку гурту чимало релізів, а також закордонних виступів. 
 
Bluesbreaker у соцмережах: