Проект Naughty Saw випустив новий спліт

Український експериментальний проект днями представив спліт на 2 треки, виданий у співпраці з американською експериментальною виконавицею Cyclopsycho
 
Naughty Saw - це експериментальний проект який виник у ранніх 2000-х в одному з головних індустріальних міст центральної України. Географічне розміщення мало вирішальний вплив на на вибір жанру проекту. Саме через нього drone, dark ambient, industrial, noise та field recording стали головними напрямками дослідження музиканта. 
 
Ось що про свій проект пише сам Naughty Saw:
"Я мешкаю в індустріальному місті. Тут мене оточують сотні різноманітних індустріальних об'єктів - діючих та покинутих - штольні, шахти, кар'єри та велетенські заводи.
 
З дитинства досліджував всі ці локації. З часом, на подібні прогулянки я почав брати з собою портативний рекодер. Збираю звуки навколишнього середовища ... каміння, що падає в покинуту шахту глибиною 800 метрів, гуркіт іржавого металу в ангарах мертвої військової бази, дзвін саморобних дзвіночків у темряві штолень 18 сторіччя ... ритуалізм божевільного.
 
Польові записи є важливою складовою моєї музики. Але багато часу я також проводжу в студії - ретельно комбіную звуки світу зовнішнього зі звуками світу внутрішнього: булькотіння модульних синтезаторів, басові пульсації, потойбічні голоси та безкінечні відлуння.
 
Те, що народжується з цього я називаю "звуковими виставами". Певне місце, дія, атмосфера.
 
Оприлюднювати свої роботи я почав доволі недавно. Напевне, найбільше надихнула до цього зацікавленість, яку проявили до моєї музики хлопці з гурту Zoviet France - саме завдяки їм мої треки декілька разів пролунали на лондонській радіостанції Resonance FM".
До слова, минулого року Naughty Saw у співпраці з чеським експериментальним музикантом Vojenská Nemocnice  випустив цілий альбом. Загалом вийшло 9 треків - польові записи, дрон, експериментальна музика. Альбом вийшов у web форматі, а також було надруковано 100 примірників CDr, більшість з яких розійшлася по Чехії та Німеччині. Послухати реліз можна на Bandcamp проекту. 
 
Naughty Saw у соцмережах: