"Sasha Boole" випустив новий альбом

Сьогодні у мережі з'явився довгоочікуваний лонгплей чернівецького сонграйтера - альбом "Golden Tooth". 
"Прийшов час посміхнутися і показати Вам свій Golden Tooth (Золотий Зуб), добрі люди", - прокоментував реліз музикант. 
Всі дев'ять треків альбому вже можна прослухати онлайн, а також придбати через Google Play, Apple Music, Amazon MP3, Spotify, Deezer та інші сервіси. 
 
Робота над альбомом тривала з серпня 2016 року до лютого 2017-го. Записувався реліз на студії "Coloorsun Music" за участі Олександра Істратія, який також допоміг автору із аранжуваннями. У створенні альбому взяли участь й деякі інші музиканти. Зокрема, Артем Брін, Маргарита Кулічова (Grisly Faye) та Катерина Пасніченко записали для нього бас, вокал та колісну ліру, відповідно. 
 
Обкладинку для релізу намалював Андрій Недзведський із "Hellmark Studio". 
 
Нагадаємо, нещодавно "Sasha Boole" представив кілька треків у форматі тріо 
 
Sasha Boole / Саша Буль - чернівецький сонграйтер, кантрі/фолк виконавець, котрий грає на багатьох музичних інструментах. Його активна гастрольна діяльність почалась лише у 2014 році, проте кількість зіграних концертів от-от перевалить за другу сотню. За спиною музиканта два повноформатних альбоми, один з яких виданий на вінілі українським лейблом “AbyShoMusic”, та кілька синглів. Наразі Sasha Boole активно гастролює, здебільшого Європою, та працює над матеріалом для нового альбому. 
 
Почитати рецензію на Sasha Boole - Vol.1 (2013) можна за посиланням.  
 
Sasha Boole у соцмережах: