Гурт "ABENDLAND" оновив склад

Український Dark folk / Ambient  гурт поділився своїми останніми новинами. 
 
"Зустрічайте нового постійного учасника і саундпродюсера проекту ABENDLAND — відомого автора-виконавця, музиканта й звукоінженера, лідера груп DEAD FAITH, ВОРОЖДЕНЬ (а також проекту ТОТЕМ) — Володимира Кучинського! У нашому оновленому проекті він, як ви вже могли здогадатися, відповідатиме за саунд і написання музики", - йдеться у повідомленні музикантів. 
 
Водночас проект покинув один із його засновників - Сергій Ягода (учасник "Gamardah Fungus"). 
 
Максим Солодовник залишається голосом і лідером проекту й зі свого боку може підтвердив незмінність ідейно-естетичного курсу й загального музичного вектору проекту "ABENDLAND".  
 
"Плани на 2017-й лишаються незмінними: запис нового синглу та другого LP проекту. Наразі ми не назвемо жодних конкретних термінів, але радимо слідкувати за нашими анонсами", - додають учасники колективу. 
 
Гурт "ABENDLAND" було засновано в Україні пізньої осені 2014 року. До першого складу новоствореної банди увійшло двоє артистів: Макс Солодовник – вокал, переклад лірики українською мовою, концепція проекту, візуальний дизайн; Сергій Ягода (учасник "Gamardah Fungus") – гітара, бас, польові записи, семпли, синтезатор, цифрові барабани; музика та аранжування, саундпродюсування. Дебютний студійний повноформатний альбом колективу вийшов 17 травня 2016 року. 
 
"ABENDLAND" у соцмережах: