Гурт "ПНД" випустив новий кліп

Першими побачити відео могли 19 листопада відвідувачі київської презентації нового релізу колективу - альбом "Про Любов". Саме з нього і була взята пісня "Ghita", на яку зняли ролик. Назва треку перекладається з санскриту як "пісня" (якщо коротко), але до правопису музиканти підійшли, як і завжди, по-своєму.
 
Як каже Василий Переверзев (Proz Prozorow): "Я чекав на цей твір майже п'ять років з моменту появи перших слів та акордів. Не знаю іншої можливості віддячити музиці за все, що вона мені вже дала і продовжує давати».
 
Режисером кліпу виступив Віктор Придувалов: "За мене говорить моя робота і моє відношення до артиста і саме це видно у роботі. За Васею спостерігаю з того моменту як він у Києві. Як за музикантом і як за людиною, і мені дуже цікаво що буде далі". 
 
Оператор - Євген Креденцер. А монтажем займався сам Василь Переверзєв. Танець на відео виконав Олександр Бобік. 
 
Нагадаємо, Василь Переверзєв (Прозоров) після не великої паузи з часів закінчення історії групи ТОЛ (де він був автором та вокалістом) зосередив свої творчі зусилля на проекті, який створив ще у 2009 році. В 2010 році вийшов дебютний альбом ПНД - "Два аккорда" (ІншаМузика\Moon Records). З часом змінився склад, потім до ПНД було додано розшифровку - "Пісні Наших Днів".
 
Раніше "Пісні Наших Днів" вже зняли 2 відеокліпи на треки з цього ж альбому: "Про Любов" та "М1".
 
"Пісні Наших Днів"  у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/pndkiev 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7qX05JW_E31XzjzBMZTlfA 
Facebook: https://www.facebook.com/PNDband/ 
Soundcloud: https://soundcloud.com/pisninashihdniv