У Києві пройде восьмий "Space Fest"

 Київський фестиваль post rock та post metal музики уже ввосьме пройде у столиці. Захід відбудеться 13 листопада у "​MonteRay Live Stage".  
 
"Фестиваль атмосферної музики SPACE FEST запрошує у чергову космічну подорож. Відкриття нових музичних горизонтів забезпечують кращі київські пост-рок команди", - обіцяють організатори. 
 
Частина лайн-апу вже анонсована, однак решту складу обіцяють оголошувати поступово. Поки ж відомі три учасники фестивалю:
 
- JOHN WEIRD - Свіжа кров на SPACE FEST 8: THE INFINITY - гурт JOHN WEIRD. У пошуках власного звучання молодий колектив розширює жанрові горизонти та позиціює себе як "ost-rock". Музиканти пояснюють: "ost - це original sound-track. Нам здається, що ця музика могла б стати саундтреком до багатьох фільмів". Уперше їх саундреки людських емоцій прозвучали влітку на студії ШООМ, а вже восени підкорювали фанів на ГОГОЛЬ FEST 2016.
 
- GOODBYE EARTH - гурт з міста Рівне, що вже полонить серця зарубіжних слухачів на хвилях англійських та американських радіостанцій. Крім того нещодавно гурт став учасником неочікуваного експерименту: Sammy Disinter - вокаліст із Філадельфії(США), натхненний творчістю гурту, прописав під один з їх треків "Welcome To The Machine Age" свою вокальну партію.  "Сказати що ми здивовані - це нічого не сказати. Створюючи винятково інструментальну музику досить важко уявити, що її можна якимось чином коли-небудь доповнити вокалом",- коментує гурт цей випадок 
 
- WAY STATION - знані майстри української пост-рок сцени. Потужний саунд та дивовижний відеоряд - це далеко не все що готують для вас музиканти. На їх рахунку концерти з кращими представниками жанру, зокрема, саме вони ділили сцену з динозаврами британського пост-року MAYBESHEWILL під час їх прощального концерту в Україні. 
 
Квитки на концерт уже можна придбати, вартість складає від 50 до 100 гривень.