"ilinx" видали нову демку

Львівсько-датський жіночий дует сьогодні представив слухачам новий матеріал. 

"Ми відіграли свій останній концерт у Грузії два роки тому. Цього літа ми записали чотири пісні для нового демо. Музика змінилася, як і місто, де ми жили і створювали наш гурт.Але ми все ще любимо грати разом.  Ми джемили три дні і провели один день, записуючи його. У нас було шість інструментів і, власне, були ми (We had six instruments and we had each other)...", - прокоментували реліз музикантки. 

Записувалася демка у Варшаві у липні 2016-го на квартирі Zosia Hołubowska, однієї з учасниць гурту. 

 "ilinx" - це акустичний анархо-панк дует львів'янки Юлії Паранько та датчанки Zosia Hołubowska, який виник у 2012 році геть випадково.
 
"Одного дощового дня ми поїхали автостопом на акустичний панк концерт і вирішили, що також можемо зробити гурт. Ми допомагали одна одній створити цей проект і повірити, що можемо просто грати музику. Через деякий час ми розпочали нашу нічну дорогу, щоб записати демо. Ми приїхали на україно-польський кордон і мусили зачекати до півночі, доки офіційно не розпочнеться Юліанина віза. Ми забули про різні часові зони і тому застрягли на польському переході. Між нами було тільки 3 метри, але ми були розділені потужною політичною машиною. Ми бачили як прикордонники кричали на людей та ображали їх. Потім ми вийшли і продовжили наш шлях. Ми сиділи під дощем, пили коньяк і навіть почали думати про сон в кущах. Ми були змучені та відчайдушні і таки достопили до Варшави рано-вранці, щоб зробити річ, яку ти тримаєш в своїх руках. Тому, робіть щось самостійно! Робіть щось власними руками і насолоджуйтесь цим!", - саме так прокоментували дівчата свій перший демо запис. 
 
Окрім нього та нової демки "ilinx" випускали ще один сингл. Їх пісні з особистісними і політичними текстами, сповнені власними життєвими переживаннями і політичними рефлексіями.