"Neformat Fest 2016": два дні гучної музики і енергійне pre-party

17-18 вересня у київському "MonteRay Live Stage" пройде черговий "Neformat Fest". Neformat незмінно підтримує українську сцену. Віддаємо всі наші сили, час і наснагу на те, щоб дати можливість молодій, але максимально якісній і новій музиці пробиватися крізь бетон шаблонної поп-культури, - саме з такими намірами і настроєм готується осінній фестиваль.  
 
Цьогоріч ми маємо для вас декілька гучних відкриттів і сюрпризів.  Всі вони будуть розподілені на два фестивальні дні, а також невелике pre-party.
 
Розпочнемо з "Neformat Fest pre-party". Воно відбудеться на арт-майданчику "Kontrapunkt" 16 вересня.  Публіку розігріватимуть колективи "Alinda" (Post rock/Post metal), "Borum" (Stoner/Doom/Sludge) ta "BSxBC" (Thrash metal/Crossover/Hardcore). Вартість квитків складатиме 150 гривень (купити онлайн), але для тих, хто придбає дводенний квиток на фестиваль вхід буде безкоштовним. Також на pre-party безкоштовно можуть піти всі учасники гуртів цьогорічного  "Neformat Fest". 
 
 
Справжній двіж почнеться 17 вересня, на перший день фестивалю. На сцені  "MonteRay Live Stage"  для вас виступатимуть шість гуртів з різних куточків України: 
 
- YOTSUYA KAIDAN - Screamo (Одеса)
- BLUESBREAKER - Hardcore (Київ)
- OCTOPUS KRAFT - Post-metal / Sludge (Дрогобич / Львів)
- ZRADA - Hardcore Punk (Харків)
- STINX - Punk’Oi’Billy (Київ)
- MOST RATED DEATH KILLS - Metal (Київ)
 
Другий день обіцяє бути не менш цікавим, однак, музику можна назвати трохи спокійнішою. Саме те для другого дня фестивалю:
 
- YAH - 90's Indie / Emo / Alternative (Київ)
- BLUE JAY WAY - Indie Rock / Garage Punk (Чернігів)
- SHIVA THE DESTRUCTOR - Psychedelic / Stoner / Alternative (Київ)
- MALOI - punk rock / powerpop / dad's punk (Київ)
- SMALL DEPO - Homeless post-punk (Київ)
- ZAGREB - Indie Rock / New Wave / Post-punk / Alternative Rock (Дніпро)
- MOTHER WITCH & DEAD WATER GHOSTS - Psychedelic Doom / Stoner / Occult Rock (Одеса) 
 
 
Квитки на два дні фестивалю коштуватимуть 300 гривень. На один же день можна буде потрапити за 200 гривень (купити онлайн). Це ціни передпродажу. Надалі,  а також у день концерту вони будуть вищими. 
 
"Neformat Fest" - це серія фестивалів, які щороку проводяться задля підтримки молодих та перспективних українських команд. Вперше фестиваль організували у 2007 році.  Тоді наш ресурс відзначав третю річницю, а   привітати його з'їхалися музиканти з багатьох міст, у тому числі Санкт-Петербурга, Москви, Гомеля, Харкова, Львова,  Житомира тощо. У 2014-му році великий дводенний  "Neformat Fest", відзначив десяту річницю "Neformat.com.ua".